Jannie Laurberg er ny HR-sjef i Kongsberg Digital. Laurberg kommer fra rollen som Chief of People, Culture, and Strategy hos GlobalConnect.

Ny HR-sjef kommer med omfattende internasjonal erfaring

Laurberg bringer med seg omfattende erfaring innen HR, strategi, og organisasjonsutvikling fra ledende roller i internasjonale selskaper som GlobalConnect og Maersk.

 Laurberg sier det var selskapets vekstambisjoner og digital transformasjon som vektet mest da valget falt på Kongsberg Digital. Selskapet utvikler digitale løsninger og produkter for energi, fornybar, maritim, karbonfangst- og kjemi-industrien.

– Når man ser tilbake på transformasjonsreiser, er det mange ledere som sier at de skulle ønske de hadde investert mer i å få folk med på reisen og fokusert på den rette kulturen fra starten av. Kongsberg Digital har hatt et stort fokus på det siden de ble etablert i 2017, og dette arbeidet gleder jeg meg til å fortsette på, sier Laurberg.

HR spiller en viktig rolle

Danske Laurberg kommer fra rollen som Chief of People, Culture, and Strategy hos GlobalConnect hvor hun var ansvarlig for strategi, corporate M&A, HR og kommunikasjon, og satt i ledergruppen. Laurberg har også vært en del av det globale HR-lederteamet i det danske shipping-selskapet Maersk, hvor hun spilte en sentral rolle i selskapets arbeid med å bygge selskapets digitale enhet. Før det var hun 17 år i Accenture.

– Jeg foretrekker selskaper som handler om transformasjon, vekst og om å gjøre en forskjell for industriene de opererer i. HR spiller en viktig rolle i selskapets kultur, både for menneskene som jobber i hverdagen, men også for å drive selskapet fremover gjennom å skape en dynamisk og markedsorientert organisasjon. Kongsberg Gruppen, med sin over 200 år lange historie, spiller en viktig rolle i norsk og internasjonal industri og jeg ser frem til å bli en del av en så stor organisasjon som jobber med et så bredt spekter av teknologi, sier Laurberg.

– Jannie sin lange bakgrunn og ekspertise innen HR og personalledelse vil spille en viktig rolle for Kongsberg Digital sin videre vekst. Med Jannie på laget har vi en fantastisk ressurs som vil bidra med å styrke vårt arbeid med å bygge en sterk organisasjon som stemmer overens med våre strategiske mål, sier Shane McArdle, administrerende direktør i Kongsberg Digital.

(Pressemelding fra Kongsberg Digital)

Powered by Labrador CMS