Hei! Har du fått spørsmål om å bli med i en undersøkelse fra Kantar og HRmagasinet?
Vi trenger kunnskap og innsikt om våre lesere.
Derfor har vi engasjert Kantar – et av Norges ledende analyseinstitutt – til å hjelpe oss med å gjennomføre undersøkelsen.
Mange av våre abonnenter og lesere har fått undersøkelsen tilsendt på e-post fra Kantar, og dette er en vennlig påminnelse til deg om å bidra med dine svar.
Sammen lager vi bedre innhold!
Beste hilsen
Geir Christiansen, redaktør HRmagasinet
Har valgt ut ni nye stasjonstalenter
Pandemi er ingen hindring. Takket være moderne digitale verktøy er den nye talentklassen til Circle K Norge allerede i gang med sitt utdanningsløp.
– Vi lar oss ikke stoppe av koronapandemien, men det er klart det føles litt rart å ikke ha fysiske samlinger med deltakerne i talentprogrammet vårt. Heldigvis har vi fått til et godt digitalt opplegg, sier Lene Foldvik, opplæringsansvarlig i Circle K Norge.
Gir kompetanse – får lojalitet
De ni stasjonsmedarbeiderne som er valgt ut til Circle K Norges talentprogram i år, utgjør det 17. kullet i rekken. Dette gjør programmet til ett av de eldste av sitt slag i Norge.
– For oss som selskap har programmet vært en stor suksess. Når vi satser på noen av de fremste og mest ivrige stasjonsmedarbeiderne våre, bygger vi både kompetanse og lojalitet. Nesten sju av ti av de som har gått på programmet siden oppstarten i 2004, jobber fremdeles hos oss, sier Foldvik.
Mange talenthistorier
For inntil et par år siden drev Linda Tysland (35) sin egen skjønnhetssalong i Vikeså. Nå er hun vikarierende daglig leder på Circle K Vikeså, og med fire døtre som entusiastisk heiagjeng drømmer hun om å en dag drive sin egen stasjon.
Rannveig Engdal Danielsen (32) fullførte ikke videregående skole og trodde hun aldri kom til å få en ny mulighet til skolegang. Nå tør Circle K Lundamo-medarbeideren å drømme stort om fremtiden igjen.
May Stine Valheim Liabø (38) har jobbet på stasjon i 11 år, men det var først i fjor at drømmen om å drive egen stasjon ble tent - mye takket være en inspirerende leder.
Kai Ole Eriksen (32) har jobbet på stasjon siden 2014, og gleder seg til å lære mest mulig om stasjonsledelse. Etter at han ble nestleder på Circle K Porsgrunn, har stasjonen doblet salget av mineralvann.
Maja Synnøve Viker (26) hoppet av frisørutdannelsen og ble ekstravakt på bensinstasjon. Etter å ha klatret i gradene er hun nå assisterende daglig leder på Circle K Sandvika.
Haakon Karset (23) planla aldri å satse på noen stasjonskarriere, men da han fikk lederansvar på stefarens stasjon, Circle K Stange, vokste gnisten i ham. Nå er han for tiden travelt opptatt med årets dekksesong.
Nina Sørensen (27) på Circle K Rygge har allerede en bachelor innen økonomi og administrasjon. Hennes langsiktige mål er å kapre en lederstilling i konsernet.
Da en 15 år gammel Ine Malene Hervik tok seg stasjonsjobb ved siden av skolen, falt det henne ikke inn at hun én dag skulle bli plukket ut til Circle Ks talentprogram. Nå har 22-åringen lederoppgaver på Circle K Storo, og gleder seg til å lære enda mer om stasjonsdrift.
Nora Sæbønes (20) skulle egentlig bare jobbe på stasjon for å legge opp litt midler til studenttilværelsen. Nå er hun nestleder på Circle K Volda, og studieplanene lagt på hylla.
Heldigital rekruttering
På grunn av smittesituasjonen i landet ble også rekrutteringen av årets talentkull gjort digitalt. Kandidatene fikk møte HR- og salgsledelsen i Circle K Norge via Zoom. I løpet av en intensiv dag presenterte kandidatene seg selv i plenum, før det ble gruppeoppgaver og dybdeintervju.
Over to år skal de ni utvalgte talentene lære alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske demonstrasjoner – og inntil videre foregår alt via digitale kanaler.
(Circle K/NTB Kommunikasjon)